Saint Laurent Fishbone Earrings en het alternatief

Goed. Ik werk dus ‘in de mode’ en mode…is eigenlijk een heel gek fenomeen en doet soms rare dingen met mensen. Hele rare dingen. In dit geval met mij. Het zien van de Saint Laurent Fishbone Earrings maakte mijn inner Schmiegel wakker. Nu ben ik normaal gesproken niet persé van de glitters en de oorbellen, maar deze…my precioussss. Deze zouden het antwoord zijn op al mijn garderobe problemen.


Zwart jurkje dat ik al net iets te vaak gedragen heb? Saint Laurent Fishbone Earrings erbij en niemand die dat in de gaten heeft. Weer die spijkerbroek met dat ene truitje? Saint Laurent Fishbone Earrings in en je steelt casually doch grondig de show. Een uitnodiging met de onduidelijke dresscode ‘feestelijk’? Precies. De prijs. Dat was nog even een dingetje. Of zeg maar gerust DING. Een serieuze maandelijkse hypotheeklast van een middelgroot appartement in Amsterdam. Voor een paar visgraten met glitters. Maar ik schreef al: mode doet soms gekke dingen met mensen. En dus ging ik overstag. Misschien is het na alle decemberborrels ook wel eens goed om een tijdje op water en brood te gaan…

P.S. Ik verwacht niet dat je het begrijpt, maar het kan zijn dat je ook verliefd geworden bent op deze fishy jongens. Pull & Bear heeft een goed alternatief…voor slechts € 9,95. Ik ben ècht gek.

Saint Laurent Fishbone Earrings en het alternatief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *