About

Als kind wist Manon het al zeker; als ze later groot was zou ze gaan werken in het winkeltje van Henny Huisman’s Mini Playbackshow. Want wat is er nou leuker dan met de mooiste kleding mensen om te toveren tot wie ze maar wensen te zijn? Na een studie Film- en Televisie Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam besloot ze om haar passie te volgen. Ze richtte, na het behalen van haar diploma aan Styling Academie Artemis en een aantal banen in de mode in 2007, haar eigen ‘winkeltje’ in de vorm van Manon Meijers Styling op.

Tegenwoordig behoort ze tot de bekendste stylistes van Nederland en is Manon met haar team verantwoordelijk voor de looks van een heel scala aan TV-persoonlijkheden waaronder Wendy van Dijk, Nicolette Kluijver, Guus Meeuwis, Dennis Weening, Robert ten Brink en vele anderen. Ook wordt Manon’s styling expertise regelmatig ingezet voor TV-programma’s, bedrijven, merken en evenementen.

Manon heeft als styliste een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en is sinds een aantal jaar naast haar werkzaamheden achter de schermen ook zelf op het scherm te bewonderen. Als presentatrice vormde ze samen met beautycoach Thijs Willekes ‘De Modepolitie 2.0’ op RTL 5 en nam ze drie seizoenen lang de moeders en dochters onder handen in het RTL 4-programma ‘Hotter than my Daughter’. Als lifestyledeskundige was ze drie jaar lang te zien in RTL Boulevard.

Daarnaast heeft Manon in 2013 het zeer succesvolle fashion-, beauty- en lifestylemagazine MonStyle.nl opgericht. MonStyle.nl heeft inmiddels een bereik van 200.000+ bezoekers en 1.000.000+ views per maand.