Style is a way of saying who you are without having to speak

Ook al geloven we graag anders, toch hebben we onbewust ons oordeel over een ander al in 20 seconden gemaakt en of je het nu leuk vindt of niet; die beoordeling is enkel en alleen gebaseerd op iemands voorkomen. Juist met kleding kun je dus eigenlijk heel veel zeggen.

Manon Meijers Styling verzorgt de styling van tientallen celebrities en daarbij is de persoon zelf en de gewenste uitstraling altijd ons startpunt. Natuurlijk zijn we meer dan op de hoogte van de laatste trends en wat komend modeseizoen gaat brengen, maar iemands persoonlijkheid op de best mogelijke manier tot uitdrukking laten komen in zijn of haar kledingstijl is voor ons vele malen belangrijker dan iedereen simpel gezegd de laatste mode aan te trekken.

Styling is één van de belangrijkste onderdelen in het creëren van een imago en Manon weet daarin precies het juiste toe te voegen of juist weg te laten.

Naast personality styling is het ook mogelijk Manon Meijers Styling voor campaign styling en fashionshow styling in te zetten.

Voor het maken van een kennismakingsgesprek met Manon kun je mailen met dagmar@manonmeijers.com