PERSONAL SHOPPING

Manon Meijers

Naast alle personalities die Manon styled voor televisie en magazines geeft ze ook regelmatig styling workshops en kun je Manon of één van de andere senior stylistes van Manon Meijers Styling boeken voor een persoonlijk stijladvies, een sessie in je eigen kledingkast of inhuren voor een personal shopping sessie.

Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan, of heb je het gevoel dat je na het winkelen steevast met dezelfde soort items thuis komt? De stylistes van Manon Meijers Styling zijn graag je redder in nood en gaan met of voor jou de stad in, komen je thuis helpen om het patroon te doorbreken, geven je een persoonlijk styling advies en maken een unieke personal style guide voor je waardoor je nooit meer in dezelfde style-vallen trapt.

Styling advies aan huis

Een van onze fashion stylistes komt bij je thuis om kennis te maken en samen met jou een kritische blik op je kledingkast te werpen. Naar aanleiding van wat ze zien en horen wordt een persoonlijk stijlprofiel voor je gemaakt. Hierin worden de meer technische aspecten (lichaamsbouw, gelaatskleur, oog- en haarkleur, etc) maar ook praktische aspecten (hoe ziet je dagelijks leven er uit en wat zijn de verschillende gelegenheden waarvoor je je moet kleden?) en persoonlijke aspecten (wat is je gewenste uitstraling bijvoorbeeld? welke karaktereigenschappen maken jou uniek?) meegenomen.

Dit stijlprofiel wordt tijdens een tweede afspraak aan je teruggekoppeld en hetgeen we visueel voor je in kaart hebben gebracht wordt tot in de puntjes uitgelegd. Je persoonlijke styleguide kun je als naslagwerk gebruiken om nooit meer in je oude kleding valkuilen te trappen.

Kosten: €500,-

* Al onze stylisten zijn academisch geschoold en zeer ervaren. Ze zijn in staat het beste in jou naar boven te halen door middel van je kleding. Mocht je een persoonlijk advies van Manon zelf wensen dan kun je contact opnemen met dagmar@manonmeijers.com voor tarieven en afspraken. 

Kledingkast up to date maken

De wardrobe van je dromen begint met een overzichtelijk ingedeelde kledingkast. Dat is je basis. Onze stylisten gaan letterlijk je kast opruimen. Wat kan er weg, wat hou je (en vooral: hoe combineer je dat) en welke aanvulling is er eventueel nodig om je stijlprofiel (uit) te kunnen dragen?We delen je kast zo in dat je er ‘s ochtends zo min mogelijk tijd aan kwijt bent om het maximale uit je outfits te halen. De combinaties fotograferen we en verwerken we in een persoonlijke stijlgids.

Kosten: € 500,-

* Wanneer je zowel het persoonlijk stijladvies als de kledingkastsessie boekt betaal je € 800 ipv € 1000

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *