About Manon Meijers

It is about creating your own style, that is unique for yourself but yet identifiable for others.

Tegenwoordig behmanon-1425oort ze tot de bekendste stylistes van Nederland, maar als kind wist Manon Meijers het al zeker; als ze later groot was zou ze gaan werken in het winkeltje van Henny Huisman’s Mini Playbackshow. Want wat is er nou leuker dan met de mooiste kleding mensen om te toveren tot wie ze maar wensen te zijn. Na een studie Film- en Televisie Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam besloot ze om haar passie te volgen en richtte na het behalen van haar diploma aan Styling Academie Artemis en een aantal banen in de mode in 2007 haar eigen ‘winkeltje’ in de vorm van Manon Meijers Styling op.

Inmiddels is Manon met haar team verantwoordelijk voor de looks van een heel scala aan tv persoonlijkheden waaronder Wendy van Dijk, Nicolette Kluijver, Jan Kooijman, Guus Meeuwis, Dennis Weening, Robert ten Brink en vele anderen. Ook wordt Manon’s styling expertise regelmatig ingezet voor tv-programma’s, bedrijven, merken en evenementen.

Manon heeft als styliste een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en is sinds een aantal jaar naast haar werkzaamheden achter de schermen ook zelf op het scherm te bewonderen. Als presentatrice vormt ze samen met beautycoach Thijs Willekes ‘De Modepolitie 2.0’ op RTL 5 en nam ze drie seizoenen lang moeders en dochters onder handen in het RTL 4 programma ‘Hotter than my Daughter’.

In 2013 lanceerde Manon haar eigen online fashion-, beauty- en lifestylemagazine MonStyle. MonStyle maakt stylingtips & tricks voor iedereen toegankelijk en geeft op dagelijkse basis nonstop fashion-, beauty-en lifestyle-advies. Inmiddels bereikt MonStyle bereikt ruim 200.000 unieke bezoekers per maand.